Några bra resturanger

Bland alla de restauranger som finns i New York kan det vara svårt att hitta något man vill ha och ännu svårare att veta om det är riktigt bra, men dessa kan inte gå fel. En av mina största favoriter är Gotham Bar & Grill, inte den billigaste restaurangen på planeten, men maten är underbar, personalen hjälpsam och trivsam stämning.

Om du är mer inne på hamburgare så är kedjan Shake Shack starkt rekommenderad, inget McDonalds här inte utan det är riktiga hamburgare som gäller. Kön är lång, så du får nog vänta ett tag på att få äta men att äta på Shake Shack i Madison Park är värt väntan.

Okej, nudlar. Ja, nudlar, men inga snabbnudlar utan riktiga sådana från restaurangen Ippudo. Man måste ofta vänta ett tag innan man får bord eftersom det nästan alltid är så fullt, men det är definitivt värt väntan, deras ramen är underbar och deras pork buns likaså.

Ett besök i New York är inte komplett utan att ha provat stadens varierade restaurangkultur, och om du väljer rätt så kommer du att ha det svårt att ta dig härifrån. Dessa är mina favoriter och jag tror inte att du lär bli besviken, men leta även runt och hitta själv så att du inte missar något. Det finns alltid en massa restauranger att upptäcka i staden och det finns alltid något för alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.