Fler favoritresturanger

Det första inlägget på den här bloggen handlade om några bra restauranger, då New Yorks restaurangkultur är så stor som den är så kände vi att vi inte kunde göra den rättvisa med bara tre restauranger. Därför tänkte vi att vi skulle komplettera upp med några fler.

Mellan Avaenue A och 1st Avenue i East Village kan man hitta Luke’s Lobster, där de serverar så kallade Lobster Rolls. Det är korvbröd med varmt smör, men ingen korv, istället får man hummer. Luke’s Lobster serverar de godaste Lobster Rolls vi har ätit, och om man inte giller just hummer så finns bl.a. även räkor eller krabba. Vi rekommenderar att ni beställer ”Sea of Maine” så får du en rulle räkor, en rulle krabba och, självklart, en rulle hummer plus två stora hummerklor. Om ni inte gillar majonnäs, så kan ni nämna det för att få utan.

I Williamsburg, på adressen 557 Driggs Avenue, mellan 6th Street och 7th Street, finns det en argentinsk restaurang med namnet El Almacan. Bland köttälskarna bland oss är åsikten att här finns det bästa köttet i stan, deras entraña rekommenderas. Om du inte är en stekfantast så är paellan i topp den också, och för allt i världen, glöm inte deras tryffelpommes frittes.

I Williamsburg igen, den här gången på 394 Broadway, mellan Hooper Street och Kaep Street. En liten trång restaurang som verkar komma direkt från en högromantisk film, så om du eller en dejtingpartner gillar romantiska filmer så är detta middagsstället att besöka. Där finns ett band som spelar och sjunger låtar från fyrtiotalet under hela kvällarna vilket bidrar till stämningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.